A Web-tankönyvek lenyűgöző világa
Tanulj otthon mozaWeb tankönyvekből! Regisztrálj, jelentkezz be és aktiváld a mozaikos tankönyveidben található kódot. Ezzel egy évig elérheted a tankönyv mozaWebes változatát a hozzá tartozó, interaktív extratartalmakkal (3D, videó, feladat ...) együtt.* Hozzáférhetsz érdekes eszközökhöz, játékokhoz, és extra tartalmakhoz is a mozaWeb médiatárában. Addig is pillants bele a mozaWeb világába az alábbi gyűjtemény segítségével!
3D-modellek
Több, mint 1000 interaktív háromdimenziós modell »
Ha egy leckéhez 3D-modell tartozik, akkor azt a web-tankönyvedben közvetlenül lejátszhatod a kis 3D ikonra kattintva. A modelleket az extráknál rendszerezve is megtalálod. A modellek szabadon forgathatók és méretezhetők valamint legtöbbjüknél narráció segíti a téma feldolgozását melyek több nyelven is elérhetők.
Dromedár
Biológia
Lánchíd (Budapest)
Történelem
A Plútó–Charon-rendszer
Földrajz
Eszközök
Több mint 80 tematikus alkalmazás »
Lehet játszva is tanulni? Igen! A tematikus eszközök játékosan segítik a tananyag
könnyebb megértését, gyakorlását! Az eszközöket eléred a web-tankönyvedből is!
Szorzótábla
Matematika
Kémiai elemek
Kémia
Elektro pad
Fizika
Videók
Több mint 600 oktató- és ismeretterjesztő film »
Saját készítésű, tananyaghoz kapcsolódó filmjeink távoli tájakat, élőlényeket, kémiai és fizikai kísérleteket mutatnak be, verseket, meséket és színdarabokat dolgoznak fel.
Játékok
Logikai, készségfejlesztő és gyakorló játékok »
Számos játék várja a játszani és versenyezni vágyókat! Online játékainkkal az ország
más tanulóival is összemérheted tudásodat, de játszhatsz osztálytársaiddal is.
Négy a nyerő
Memória
Védvárak
Web-tankönyvek
Közel 500 internetes tankönyv extra tartalmakkal »
A digitális tankönyvekben számos érdekes interaktív tartalom (3D modell, oktatóvideó, feladatok stb.) egészíti ki a tananyagot.
* *A Mozaik Kiadó egyes nyomtatott termékeiben egyedi kód található, amely lehetőséget biztosít a terméktámogatási funkciók eléréséhez. A terméktámogatás keretében elérhető szolgáltatásokat a könyvek fogyasztói ára nem tartalmazza, azokat a Kiadó az általa meghatározott feltételekkel biztosítja. A kiadványokba nyomtatott egyedi kód 2015 december 31-ig történő aktiválása esetén terméktámogatásként a Mozaik Kiadó egyéves hozzáférést biztosít a könyvek elektronikus alapváltozatához.
A nyomtatott kiadványokban levő kódokkal a diákok otthoni tanulását kívánjuk segíteni, ezért az ilyen kóddal aktivált elektronikus könyvek tanítási napokon 8-12 óra között nem érhetők el. A külön megvásárolt elektronikus licenszkulcsokkal az érvényesség ideje alatt a mozaWeb rendszer és a kiadványok – működő internetszolgáltatás esetén – időkorlátozás nélkül elérhetők.
Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a tankönyvben található kód felhasználásával történő hozzáférés esetén a mozaWeb tartalmának elérhetőségét kiterjessze, korlátozza vagy megszüntesse.
Minden kód csak egyszer regisztrálható. A könyv elektronikus alapváltozata a kiadó által biztosított formátumtól függően, illetve átdolgozások és javítások eredményeképpen eltérhet a nyomtatott változattól.
A könyveket kiegészítő extra tartalmakat és az egyéb szoftvereket (játékok, eszközök stb) a Mozaik Kiadó az általa meghatározott mennyiségben, minőségben és időkorláttal biztosítja. Az egyes web-tankönyvek a tartalomtól és a témától függően különböző mennyiségű extrát tartalmazhatnak. A kiadó az elektronikus alapváltozat, valamint az elérhető játékok, eszközök és extra tartalmak változtatásának jogát fenntartja. Bizonyos termékeken levő kód funkciója, terméktámogatása eltérhet az általánostól, ezek megváltoztatásának jogát a Kiadó fenntartja.