A kosarad üres

Vásárlás

Darab: 0

Összesen: 0,00

0

Légköri tünemények

Légköri tünemények

Jelenlegi tudásunk szerint csak a Földön létezik az élet számára megfelelő összetételű légkör. Olykor különösen érdekes alakzatokat, színeket képes ölteni.

03:12

Földrajz

Címkék

éjszaka, csillagászat, távcső, timelapse, naplemente, földrajz

Kapcsolódó extrák

Belső feliratok (labels)

Szivárvány, Alkonyati sugarak, Vulkanikus Naplemente, Balatoni délibáb, Tyndall-sugarak, Naphaló, Éjszakai világító felhők, Holdkoszorú, Holdhaló, Ovális párta a Jupiter körül, Állatövi fény, Készült a Mozaik Kiadó megbízásából., Fényképezte: Ladányi Tamás, Zene: Kövi Szabolcs, Vágó: Karcagi Péter, 2012. Minden jog fenntartva.

Kapcsolódó extrák

Csillagos égbolt parkok

Professzionális fényképezőgépek képesek olyan záridővel felvételt készíteni, hogy megjelenhetnek a képen az emberi szem számára egyáltalán nem látható...

Fókuszban

A Hold tömege a Földének mindössze 1/81-ed része, ám óriási hatást gyakorol a Földi életre.

Mozgásban az éjszaka

Egy felhőmentes napnyugta után, újhold idején igazán érdemes tekintetünket az ég felé emelnünk, olykor még a Tejútrendszer ködfoltja is felismerhető.

Romok, várak, kastélyok éjszakai arca

Különösen szemet gyönyörködtető látványt nyújthat számunkra, ha tiszta levegőjű éjszakákon meglátogatjuk legszebb várainkat, kastélyainkat.

Tájak és a csillagos ég

A hosszú expozíciójú képek szinte nappali világosságot nyújtanak a fényképezőgép számára, holott a felvételek éjszaka készültek.

Kosárba helyezve!