A kosarad üres

Vásárlás

Darab: 0

Összesen: 0,00

0

Miért kell a digitális könyveket aktiválni?

2016.03.21. 15:34

Digitális könyvek vásárlásakor minden könyvhöz kapsz egy aktiváló kódot. Minden egyes megvásárolt könyvnek egyedi aktiváló kódja van. A kódokat megtalálod a neved alatt a vásárlásaim menüpontban, de emailben is elküldjük neked.

A digitális könyveket használat előtt aktiválni kell. Az aktiválás azt jelenti, hogy a könyvet hozzárendeled a felhasználói fiókodhoz. Ezt követően a könyvedet elérheted a mozaWeben és minden olyan platformon (mozaBook, mozaBook for Tablet), ahol a mozaWeb fiókod be van állítva.

Egy könyv aktiválását elvégezheted közvetlenül a sikeres vásárlás után megjelenő összesítő oldalon, de az aktiváló kód birtokában később is aktiválhatsz könyvet a mozaWeben és a mozaBook programban is. Erről részletesen itt olvashatsz.

Figyelj rá, hogy a könyv minden esetben ahhoz a fiókhoz lesz hozzárendelve, amelyhez az aktiválás során be vagy jelentkezve! Ha a mozaBookban végzed az aktiválást, ügyelj rá, hogy olyan helyi felhasználóval jelentkezz be a programba, amelyikben a te mozaWeb fiókod van beállítva!

Hasznos volt? Igen Nem
Kosárba helyezve!