A kosarad üres

Vásárlás

Darab: 0

Összesen: 0,00

0

Hogyan használjam a 3D modelleket VR-szemüveggel

2019.03.18. 14:55

A legtöbb mozaik3D jelenetet bejárhatod egy VR-szemüveggel. Használatához szükséged lesz egy olyan VR szemüvegre, amelybe bele tudod helyezni a mobilod, valamint a mozaik3D appra, melyet ingyenesen letölthetsz mobilodra.

mozaik3D app letöltése Androidra
mozaik3D app letöltése Apple iOS-re

Ha elindítod a letöltött appot, akkor a nyitóképernyőn találsz néhány ingyenesen kipróbálható 3D modellt. Nyisd meg az egyiket a lejátszás gombra kattintva és a jelenetben aktiváld a VR-nézetet a kis szemüveg ikonnal. (1)

Amikor a képernyő VR-nézetre vált, akkor helyezd a telefonod a VR-szemüvegbe. A megfelelő élményhez a telefont pontosan a szemüveg közepéhez kell igazítani. Ehhez használd a pozícionáló vonalakat. (2)

A fejed mozgatásával tudsz a jelenetben szétnézni. Ha oldalra (jobbra-balra) billented a fejed, megjelenik a menü, amelyben átválthatsz séta módba (3), válthatsz a nézetek között (4), és ki-be kapcsolhatod a magyarázó feliratokat (5). Az egyes menüpontok aktiválásához fordítsd a fejed úgy, hogy a kurzor a megfelelő ikonra mutasson.

Ha séta módban vagy, a sétát úgy tudod megkezdeni, hogy lefelé fordítod a fejed egészen addig amíg az ikon zöldre nem vált. Ekkor automatikusan elindul a séta, arra fogsz haladni, amerre a fejed fordítod. Megállni ugyanúgy tudsz, ahogy elindultál, fordítsd a fejed lefelé, amig az ikon piros nem lesz.

FIGYELEM! A séta funkció nem igényel tényleges sétát, minden funkció fejmozgással irányítható!

A 3D jelenetek közül csak néhányat tudsz ingyenesen kipróbálni. A több mint 1200 db 3D jelenet korlátlan használatához mozaWeb PREMIUM előfizetés szükséges. Az előfizetés részleteiről itt találsz részletes leírást.

Hasznos volt? Igen Nem
Kosárba helyezve!