A kosarad üres

Vásárlás

Darab: 0

Összesen: 0,00

0

Milyen mozaBook licencet vegyek?

2017.08.28. 15:19

A mozaBook oktatási prezentációs program windowsos változata ingyenesen letölthető és a próbaidőszak alatt teljes funkcionalitással kipróbálható. A próbaidőszakot követő használathoz licenc vásárlása szükséges.

 

Osztálytermi használatra

Ha osztályteremben interaktív táblán szeretnéd használni a mozaBookot, akkor a CLASSROOM vagy a MULTILANG licencet választhatod. Ez a két licenc teszi lehetővé, hogy a mozaBook programot kivetítve, interaktív táblán használd. A két licenc csak annyiban különbözik egymástól, hogy a CLASSROOM licenc esetén a program egy, a vásárláskor kiválasztható nyelven működik, míg a MULTILANG licenccel 24 nyelven használható.

Mindkét licenc jellemzője, hogy egy osztálytermi gép (interaktív tábla) mellett további egy személyi számítógépre is feltelepíthető. Ez a lehetőség azonban csak arra szolgál, hogy a pedagógus az otthoni gépein is használhassa a mozaBookot az órára való felkészüléshez. Ugyanazzal a licenckóddal rendelkező mozaBookból egy időben csak egy futhat!

 

Otthoni használatra

Otthoni használathoz a PERSONAL vagy a STUDENT licencet választhatod. Az ilyen licencekkel rendelkező mozaBook nem használható interaktív táblán vagy más módon kivetítve. A PERSONAL licenc pedagógusok számára otthoni felkészüléshez lehet jó választás, míg a STUDENT licencet tanulók számára ajánljuk.


A licencek által biztosított lehetőségekről részletesen itt olvashatsz.

 

Hasznos volt? Igen Nem
Kosárba helyezve!