A kosarad üres

Vásárlás

Darab: 0

Összesen: 0,00

0

Hogyan aktiváljam a digitális könyvemet?

2017.01.26. 13:46

Ha rendelkezel érvényes digitális könyv aktiváló kóddal, akkor aktiválhatod vele a kódhoz tartozó könyvet. Az aktiválás azt jelenti, hogy a könyvet a felhasználói fiókodhoz kapcsolod. Ha a könyvet te vásároltad és a vásárláskor azonnal hozzárendelted a fiókodhoz, akkor nincs szükség ismételt aktiválásra.

 

1. Aktiválás a mozaWeben

Jelentkezz be és a mozaWeb nyitólapján kattints az aktiválás csempére (1).

Írd be az aktiváló kódot (2). A kódban lévő kötőjeleket nem kell beírnod, azokat automatikusan beilleszti a rendszer. A képen látható aktiváló kód csak minta! Kattints az ellenőrzés gombra (3). 

Ha érvényes kódot adtál meg, akkor a felugró üzenet panelen megjelennek az aktiváló kódhoz tartozó kiadvány adatai. Ha az adatokat megfelelőnek találod, akkor kattints az aktiválás gombra (4). A sikeres aktiválásról egy üzenet tájékoztat, melyen látható a könyv érvényességi ideje, majd azonnal meg is nyithatod az aktivált könyvedet (5).

2. Aktiválás a mozaBookban

A mozaBook kiadványválasztó képernyőjén kattints az új könyv hozzáadása ikonra (1), majd válaszd az aktiváló kód menüt (2).

Írd be az aktiváló kódot, kötőjelek nélkül (3), majd kattints az OK gombra (4). (A képen látható aktiváló kód csak minta!)

Ha érvényes kódot adtál meg, akkor a sikeres aktiválást követően letöltheted a könyvet (5).

Ha másik gépen használod a mozaBook programot, és ott is ugyanaz a mozaWeb fiók van beállítva, amelyikkel az aktiválást elvégezted, akkor ott szintén megjelenik a könyved letölthető kiadványként.

Hasznos volt? Igen Nem
Kosárba helyezve!