سلتك فارغة

شراء

الكمية: 0

المجموع: 0,00

0
A Természetről Tizenéveseknek

Fizika 10.

Elektromosságtan, hőtan

الكتاب المدرسي

Mozaik Kiadó
MS-2619 - الطبعة ال 16, 2018 - 216 صفحات

الكتاب: Dr. Jurisits József - Dr. Szűcs József

A tankönyv jellemzői:

  • Az egyes tanórákon feldolgozható egységek a téma lehetőségeihez mérten a tanulók meglévő gyakorlati ismereteiből indulnak ki, kísérletekre, mérésekre alapozva vizsgálják a jelenségeket, tulajdonságokat. Ezekre építve tudatos, gyakran viszszatérő, gondolati ritmust képező lépéseken keresztül, fokozatosan bővítve alkothatók meg a fogalmak és törvények, előbb kvalitatív, majd ha lehetőség van rá, kvantitatív formában.
  • A leckéket követő Megjegyzések részben a fogalmak megértését, tartalmi elmélyítését segítő magyarázatok találhatók.
  • A Gondolkodtató kérdések, Feladatok és Érdekességek a logikus gondolkodást, az elméleti tudás gyakorlati alkalmazását segítik, valamint fizikatörténeti érdekességekre, a fizika társadalmi és technikai hatására, jelentőségére hívják fel a figyelmet.
  • Az egyéni gyakorlást segíti, hogy a tankönyv végén megtalálhatók a leckékhez kapcsolódó, tanórán vagy házi feladatként használható feladatok eredményei, illetve megoldásai.

A tankönyv színes és szemléletes képanyaga (hangulati rajzok, fotók, ábrák, vázlatok, grafikonok, táblázatok) a tanulói tevékenységekhez is alapanyagot nyújt, jól kiegészíti a szöveget, szemléletessé teszi és segít értelmezni a legfontosabb gondolatokat.

منشور مطبوع
قياس: B5 (176x250) ,  حجم: 376 g
يمكنك الوصول إلى نسخة منشور الكتب المدرسية الرقمية المنزلية بمساعدة الرمز الموجود في النسخة المطبوعة۔
1 780 Ft
نسخة رقمية منزلية
منشور رقمي للاستخدام المنزلي
2 080 Ft
الصف
نسخة رقمية
منشور رقمي مصمم للاستخدام في المدرسة، مع لوحات تفاعلية۔
8 450 Ft
Added to your cart.