A kosarad üres

Vásárlás

Darab: 0

Összesen: 0,00

0
MS-1618U
Mozaik Kiadó
Alsós ének-zene sorozat

Ének-zene 1.

Tankönyv

Szerzők:
Lassúné Ruskó Renáta
6. kiadás 2018

A kibővített zenehallgatási anyaggal teljes mértékben eleget tesz a kerettanterv által előírt követelményeknek. A kiadványt a korábbi munkatankönyv helyett átdolgoztuk tartós tankönyv + munkafüzet formába. A tankönyv mellé egy egyedülálló spirálozott tanítói kézikönyv is készült. A tankönyvben 33 dal, a kézikönyvben 18 óvodai dal kottája található. Az összhangot a tankönyv, munkafüzet és kézikönyv között utalások teszik áttekinthetővé.

MS-1619U
Mozaik Kiadó
Alsós ének-zene sorozat

Ének-zene 1. mf.

Munkafüzet

Szerzők:
Lassúné Ruskó Renáta
6. kiadás 2018

Új kiadvány. Szervesen kapcsolódik az órák anyagához, változatos formában ad lehetőséget a zenei elemek elmélyítésére. Hatékony eszköze a generatív és kreatív készségek fejlesztésének, a jelrendszerek tudatos alkalmazásának.

MS-1615
Mozaik Kiadó
Alsós ének-zene sorozat

Ének-Zene 1.

Munkatankönyv

Szerzők:
Lassúné Ruskó Renáta
12. kiadás
Tanterv: NAT 2007
  • Az első osztályban a legtöbb óra anyagához mondókát kínál, amelyek a tartalmi kapcsolódás mellett a ritmusgyakorlásra is kiváló lehetőséget biztosítanak.
  • Az új zenei ismereteket kék alapon tüntettük fel, ezzel is megkönnyítve a gyors eligazodást a tankönyvben. Új fogalom bevezetésénél (pl. pótvonal), bőséges lehetőséget kínál a könyv ennek begyakoroltatására, írására.
  • Kosárba helyezve!