A kosarad üres

Vásárlás

Darab: 0

Összesen: 0,00

0

Magyar nyelv kisiskolásoknak

A kérdések és feladatok előhívják a tanulók élettapasztalatait, segítséget adnak az iskolában tanultak életszerű helyzetekben történő alkalmazására. A hatékony tanulást a jól tagolt, áttekinthető fejezetek, az összefoglalások, a rendszerező táblázatok, valamint a gyermekközeli illusztrációk segítik. A különböző feladattípusok lehetőséget kínálnak az egyéni munka mellett a páros, illetve a kooperatív tevékenykedtetésre, valamint biztosítják a kulcskompetenciák fejlesztését.

MS-2500U
Imosoft Kft.
Magyar nyelv kisiskolásoknak

Magyar nyelvi gyakorló kisiskolásoknak 1. fgy.

Feladatgyűjtemény

Szerzők:
Dr. Galgóczi Lászlóné
3. kiadás
Tanterv: NAT 2012
A kiadványt az iskolába lépéstől a kisbetűk megtanulásáig tartó időszakban javasoljuk használni. Ismerős helyzeteken, illetve mesebeli szereplők történetein keresztül, játékosan közelíti meg a magyar nyelvet. Kiemelt szerepet kap a helyes beszédre, az illemtudó viselkedésre nevelés is.

A feladatgyűjtemény folytatásaként ajánljuk a sorozat következő részét, az első osztályos Magyar nyelvi gyakorló munkafüzetet, mely a nagybetűk tanulása közben biztosít további játékos feladatokat a nyelvtani, helyesírási és fogalmazási ismeretek megalapozásához. A kötetek bármilyen olvasástanítási módszer mellett alkalmazhatók.
MS-2505U
Imosoft Kft.
Magyar nyelv kisiskolásoknak

Magyar nyelvi gyakorló kisiskolásoknak 1.

Munkafüzet

Szerzők:
Dr. Galgóczi Lászlóné
4. kiadás 2016
MS-1535U
Imosoft Kft.
Magyar nyelv kisiskolásoknak

Nyelvtanoda 1.

Munkafüzet az anyanyelvi kompetencia fejlesztésére - Munkafüzet

Szerzők:
Óváriné Tavasz Márta - Szigetfűné Papp Szilvia
6. kiadás 2018

A munkafüzetben változatos feladatok fejlesztik a figyelmet, az emlékezetet és a fantáziát. A színes és színezésre lehetőséget adó rajzok fenntartják a tanulók érdeklődését, kreativitásra ösztönöznek. A munkafüzet lehetőséget biztosít a differenciált, az egyéni és a kooperatív munkára is.

A kiadvány bármely hagyományos anyanyelvi tankönyvhöz használható a tanórákon, de a napköziben vagy otthon is. Segítségével gyakorolható, kiegészíthető az anyanyelvi órák anyaga.

Kosárba helyezve!