A kosarad üres

Vásárlás

Darab: 0

Összesen: 0,00

0

Informatika tankönyvcsalád

Informatika tankönyveink a számítástechnikával, illetve a könyvtárhasználattal kapcsolatos minden olyan ismeretet tartalmaznak, amely napjainkban az alapműveltséghez és a tájékozottsághoz nélkülözhetetlen. Az informatika oktatásában tapasztalható igen különböző igényekhez igazodva kiadónk több választási lehetőséget kínál a középiskolákban oktatók, tanulók számára. A megújult Informatika középiskolásoknak című könyv a szakiskolák, szakközépiskolák és az alap óraszámban oktató gimnáziumok számára készült. A tankönyvcsalád korszerűsítése elsősorban a munkafüzetek megújításában látható. A tanítási órák menetébe jobban beilleszthető és motiváló feladatokat tartalmaznak. Ezek mellett olyan érdeklődést felkeltő feladatokat találtunk ki, amelyek projekt- és csoportmunkára is alkalmasak. A hálózati lehetőségeket kihasználva a forrásokat is elérhetővé tettük a www.informatika.hu honlapon. A tankönyvcsaládhoz tartozó munkafüzetek projekt- és csoportmunkára alkalmas feladatokkal bővültek.

MS-2150
Mozaik Kiadó
Informatika tankönyvcsalád

Informatika 10.

Számítástechnika, könyvtárhasználat - Tankönyv

Szerzők:
Rozgonyi-Borus Ferenc, Dr. Kokas Károly
5. kiadás
Tanterv: NAT 2007
Informatika tankönyveink minden olyan, a számítástechnikával kapcsolatos ismeretet tartalmaznak, amely napjainkban az alapműveltséghez és tájékozottsághoz nélkülözhetetlen. A Számítástechnika 9. és 10. osztályos könyvek anyaga a számítástechnikai ismereteket igénylő munkakörök betöltéséhez illetve az érettségi-felvételi vizsgákra való felkészüléshez is kellő alapot biztosít. A tankönyvcsalád a szokásos tankönyveken és munkafüzeteken túl példatárat, összefoglaló feladatgyűjteményt és kézikönyvet is tartalmaz. Új középiskolás kötetei már a kerettantervnek megfelelően átdolgozva jelennek meg. Az Informatika középiskolásoknak a szakiskolák, szakközépiskolák és az alap óraszámban oktató gimnáziumok számára készült. A tankönyvek fő célja, hogy a diákok eszköz szinten tudják kezelni a számítógépet és a legfontosabb alkalmazásokat. A szerző tudatosan törekedett arra, hogy a gyorsan változó hardver- és szoftver környezetben ne kötődjön egyik termékhez sem, hanem olyan, konvertálható ismeretekkel vértezze fel a programok használóit, amely bármelyik alkalmazás esetén biztonságot adhat. A tankönyvek anyaga oktatási gyakorlatban kipróbált, tanítási órákon, csoportosan feldolgozható, ugyanakkor a kiegészítő információk az egyéni feldolgozás és továbbhaladás lehetőségét is biztosítják. A tárgyalt ismeretek logikusan épülnek fel, a könyvben taglalt ismeretek egyaránt megfelelnek a szakmai hitelesség és a tanulók életkori sajátosságaiból adódó igényének is.
MS-2151
Mozaik Kiadó
Informatika tankönyvcsalád

Informatika középiskolásoknak

Számítástechnika, könyvtárhasználat - Tankönyv

Szerzők:
Rozgonyi-Borus Ferenc, Dr. Kokas Károly
9. kiadás
Tanterv: NAT 2007
Az Informatika középiskolásoknak a szakiskolák, szakközépiskolák és az alap óraszámban oktató gimnáziumok számára készült.
MS-2851
Mozaik Kiadó
Informatika tankönyvcsalád

Informatika középiskolásoknak mf.

Számítástechnika és könyvtárhasználat munkafüzet - Munkafüzet

Szerzők:
Rozgonyi-Borus Ferenc, Dr. Kokas Károly
12. kiadás 2018
Kosárba helyezve!