A kosarad üres

Vásárlás

Darab: 0

Összesen: 0,00

0

A Természetről Tizenéveseknek

Az, hogy tanítványaink képesek lesznek-e a globális társadalmi és környezetvédelmi kihívásoknak megfelelni, attól is függ, hogy hogyan tudják különböző élethelyzetekben a fizikai ismereteiket alkalmazni. Ennek segítése céljából a megújult hetedikes fizikakönyvben a megszokott nevelési célok: a szakszerű gondolkodtatás, a törvények felfedeztetése és a feladatmegoldási módszerek gyakoroltatása mellett lehetőséget teremtünk a tanulói kompetenciafejlesztésekre is. A tankönyv minden témaköre egy-egy KERESD A MEGOLDÁST! című leckével bővült, melynek sokszínű feladatai a változatos tanulói cselekvés, az egyéni és csoportos ismeretszerzés és problémamegoldás gyakorlására adnak módot (pl. gyűjtemények, kiállítások, riportok készítése; a digitális írástudás alkalmazása; internetes és könyvtári adatgyűjtés; hétköznapi problémák értelmezése és megoldása). A szerző nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a fizikát életközelivé tegye, ezért szinte minden lecke tartalmaz irodalmi idézeteket, a tudósok életét, a felfedezések történetét és egyéb érdekességeket ismertető kiegészítő anyagot is.

MS-2667
Mozaik Kiadó
A Természetről Tizenéveseknek

Fizika 7.

Mechanika, hőtan - Tankönyv

Szerzők:
Bonifert Domonkosné Dr.; Dr. Halász Tibor, Dr. Kövesdi Katalin, Dr. Miskolczi Józsefné, Molnár Györgyné Dr. , Dr. Sós Katalin (PhD)
15. kiadás 2018

A kötet a NAT2007 alapján készült.

MS-2867
Mozaik Kiadó
A Természetről Tizenéveseknek

Fizika 7. mf.

Mechanika, hőtan - Munkafüzet

Szerzők:
Bonifert Domonkosné Dr., Dr. Halász Tibor, Dr. Kövesdi Katalin, Dr. Miskolczi Józsefné, Molnár Györgyné Dr., Dr. Sós Katalin (PhD)
16. kiadás 2018

A munkafüzet a NAT2007 alapján készült.

Kosárba helyezve!