A kosarad üres

Vásárlás

Darab: 0

Összesen: 0,00

0

A Természetről Tizenéveseknek

Az Természetről tizenéveseknek tankönyvcsalád földrajz tankönyvei kompetenciafejlesztő feladatokkal bővültek. Céljuk a tanulók földrajzi-környezeti gondolkodásának fejlesztése, a környezet és az emberiség kulturális örökségének védelmére nevelése. A tankönyvek az ismereteket részletezés helyett – megtartva életközeli és gyakorlatorientált voltukat – problémakörök, vezérfonalak köré rendezik. A tanulók egy - már szerkezetileg kialakult - gondolati rendszerbe építhetik be egyre inkább bővülő ismereteiket. A rendkívül gazdag, színes képanyag, az olvasmányok, történeti áttekintések a "csak olvasgató", érdeklődő tanulók számára is izgalmas olvasókönyvvé teszik a tankönyvet. A tanulást segítik a minden lecke és a fejezetek végén található ellenőrző és összefoglaló kérdéssorok, a könyvek végén található, statisztikai adatokat tartalmazó függelék és az ismeretlen fogalmakat, idegen szavakat magyarázó kislexikon.

MS-2609
Imosoft Kft.
A Természetről Tizenéveseknek

Földrajz 7.

Kontinensek földrajza - Tankönyv

Szerzők:
Dr. Kovács Lászlóné - Dr.Mészáros Rezsőné - Vízvári Albertné
16. kiadás 2018

FONTOS!! A könyvhöz kerettantervi kiegészítő kötet jelent meg MS-2979U kiadói kóddal.

A tankönyvcsalád 7. osztályban a Kontinensek földrajza témakört dolgozza fel. Célja a tanulók földrajzi-környezeti gondolkodásának fejlesztése, a környezet és az emberiség kulturális örökségének védelmére nevelése.
A tankönyvek az ismereteket részletezés helyett – megtartva életközeli és gyakorlatorientált voltukat – problémakörök, vezérfonalak köré rendezik. Az egyszerűsítések, általánosítások mellett ezért nagyobb szerepet kaptak a tipikus tájak, amelyek a modellekben való gondolkodás példáit kínálják.

MS-2979U
Imosoft Kft.
A Természetről Tizenéveseknek

Földrajz 7. Kiegészítő tananyag

Tankönyv

Szerzők:
Horváth Cs.-Kiss G.-Pál V.
4. kiadás 2018
Tanterv: NAT 2012

Az MS-2609 Földrajz 7. tankönyv és az új kerettanterv között jelentős tartalmi átfedés van a regionális földrajzi fejezetekben. A tankönyvből hiányzó, a kerettantervben új témakörként megjelenő fejezetek feldolgozásához ez a kiegészítő kötet nyújt segítséget.
 

MS-2809
Imosoft Kft.
A Természetről Tizenéveseknek

Földrajz 7. mf.

Kontinensek földrajza - Munkafüzet

Szerzők:
Dr. Kovács Lászlóné - Dr.Mészáros Rezsőné - Vízvári Albertné
16. kiadás 2018

Az önálló tanulás különböző szintjeinek elérését teszik lehetővé a tankönyvek és munkafüzetek képességfejlesztő feladatai.

Kosárba helyezve!