A kosarad üres

Vásárlás

Darab: 0

Összesen: 0,00

0

MS-1200U

ABC-ház tankönyvcsalád

Kerek egy esztendő

Olvasmánygyűjtemény 2. osztály

Szöveggyűjtemény

Mozaik Education
MS-1200U - 12. kiadás, 2017 - 168 oldal

Szerzők: Hernádiné Hámorszky Zsuzsanna

Kedves Gyerekek!
„Tél, tavasz, nyár, ősz, újra tél – iramlik az ördögszekér” – írja Csanádi Imre. Repül bizony az idő, egymást követik az évszakok, évenként azonos sorrendben. Használjátok ki jól a repülő időt!
A könyvben olvashattok arról, hogy milyen a természet, hogyan élnek a különböző évszakokban az emberek és az állatok. Gyarapítsátok tudásotokat megfigyeléssel, tapasztalatok gyűjtésével is!
A gyerekekkel is megeshet, hogy szomorúak, hogy bántja őket valami. Vannak titkos vágyaik, titkaik, amelyekről nem beszélnek. A történetekből megtudhatjátok, hogyan élnek át mások hasonló helyzeteket. Kiderül majd, hogy mindenre van megoldás.
Olvasás közben figyeljetek arra is, hogyan lehet a bajokon túljutni, kinek a példáját érdemes követni! A könyvhöz szorosan kapcsolódik a Beszéd, olvasás című munkafüzet. Ez is segíteni fog a szövegek megértésében. Például megtalálhatjátok benne a számotokra ismeretlen szavak magyarázatát. A rokon értelmű, valamint az ellentétes jelentésű szavak gyűjteményéből bővíthetitek a szókincseteket. Először mindig a szöveget olvassátok el, csak azután lássatok hozzá a munkafüzet feladatainak megoldásához! A kérdésekre ugyanis csak az olvasmány megismerése után tudtok helyesen válaszolni.

NYOMTATOTT kiadvány
Méret: A4 (210x297) ,  Tömeg: 572 g
A könyvbe nyomtatott kód segítségével hozzáférhet a kiadvány HOME digitális tankönyv változatához is.
1 490 Ft
HOME Digitális változat
Otthoni használatra készült digitális kiadvány.
1 490 Ft
CLASSROOM Digitális változat
Iskolai használatra készült digitális kiadvány, amely interaktív táblán is használható.
7 450 Ft
Kosárba helyezve!