A kosarad üres

Vásárlás

Darab: 0

Összesen: 0,00

0

MS-2375U

Magyar nyelv középiskolásoknak

Érettségire készülök - Magyar nyelv és irodalom

Felkészítőkönyv feladatokkal és mintaszövegekkel

Tankönyv

Mozaik Kiadó
MS-2375U - 1. kiadás, 2018 - 136 oldal

Szerzők: Fráter Adrienne

Az új érettségi felkészítőkönyvünket Fráter Adrienne, a népszerű Magyar nyelv középiskolásoknak c. sorozat szerzője készítette a 2017-ben megjelent új középszintű írásbeli érettségi követelményeknek megfelelően. 
A kötet nem pusztán megoldandó feladatsorokat tartalmaz, a szerző a tőle megszokott alapossággal és gyakorlatiassággal rendszerezi az érettségin előforduló feladattípusokat, ezekhez tanári magyarázatokat, hasznos tanácsokat fűz, majd gyakorlófeladatokat kínál az ismeretek alkalmazásához. 
Megmutatja, hogyan lehet a grafikai szervezők (pl. fürtábra, gondolkodástérkép) segítségével összegyűjteni és elrendezni a gondolatokat, ötleteket a szövegalkotási feladatok hatékonyabb elkészítéséhez. A kötetben mintaszövegek is találhatók az érettségin új elemként megjelenő érvelési és gyakorlati szövegtípusokhoz. Ily módon a könyv hasznos eszköze lehet a tudatos felkészülésnek és felkészítésnek, mivel olyan jártasságot alakít ki az érettségi feladatainak megoldásában, amely nélkülözhetetlen a vizsga sikeres letételéhez.

NYOMTATOTT kiadvány
Méret: B5 (176x250) ,  Tömeg: 254 g
A könyvbe nyomtatott kód segítségével hozzáférhet a kiadvány HOME digitális tankönyv változatához is.
2 480 Ft
HOME Digitális változat
Otthoni használatra készült digitális kiadvány.
2 480 Ft
CLASSROOM Digitális változat
Iskolai használatra készült digitális kiadvány, amely interaktív táblán is használható.
11 900 Ft
Kosárba helyezve!