Your cart is empty

Shop

Quantity: 0

Total: 0,00

0

MS-2375U

Magyar nyelv középiskolásoknak

Érettségire készülök - Magyar nyelv és irodalom

Felkészítőkönyv feladatokkal és mintaszövegekkel

Textbook

Mozaik Kiadó
MS-2375U - Edition 1, 2018 - 136 pages

Authors: Fráter Adrienne

Az új érettségi felkészítőkönyvünket Fráter Adrienne, a népszerű Magyar nyelv középiskolásoknak c. sorozat szerzője készítette a 2017-ben megjelent új középszintű írásbeli érettségi követelményeknek megfelelően. 
A kötet nem pusztán megoldandó feladatsorokat tartalmaz, a szerző a tőle megszokott alapossággal és gyakorlatiassággal rendszerezi az érettségin előforduló feladattípusokat, ezekhez tanári magyarázatokat, hasznos tanácsokat fűz, majd gyakorlófeladatokat kínál az ismeretek alkalmazásához. 
Megmutatja, hogyan lehet a grafikai szervezők (pl. fürtábra, gondolkodástérkép) segítségével összegyűjteni és elrendezni a gondolatokat, ötleteket a szövegalkotási feladatok hatékonyabb elkészítéséhez. A kötetben mintaszövegek is találhatók az érettségin új elemként megjelenő érvelési és gyakorlati szövegtípusokhoz. Ily módon a könyv hasznos eszköze lehet a tudatos felkészülésnek és felkészítésnek, mivel olyan jártasságot alakít ki az érettségi feladatainak megoldásában, amely nélkülözhetetlen a vizsga sikeres letételéhez.

PRINTED publication
Size: B5 (176x250) ,  Weight: 254 g
You can access the HOME digital textbook version of the publication by entering the code printed in the book.
2 480 Ft
HOME Digital version
Digital publication for home use
2 480 Ft
CLASSROOM Digital version
Digital publication designed for use in school, with interactive boards
11 900 Ft
Added to your cart.