A kosarad üres

Vásárlás

Darab: 0

Összesen: 0,00

0

mozaNapló

Digitális osztálynapló

Kiadónk digitális osztálynaplója, a mozaNapló évek óta biztosít megbízható, folyamatosan fejlődő adminisztrációs rendszert az iskolák számára. Célunk, hogy egy hosszú távon használható, a jogszabályi előírásoknak megfelelő, biztonságos és felhasználóbarát rendszerrel támogassuk az iskolai munkát.

Megrendelés üzemeltetési és használati díj fizetésével

Iskola fizeti

üzemeltetési díj

60 000

Ft

 + ÁFA / Tanév

Tanuló fizeti

használati díj

172

Ft

 + ÁFA / Diák / Tanév

Amennyiben az iskola kiadónk papíralapú tájékoztató füzeteit iskolai mennyiségben rendeli, a használati díjat elengedjük. A mozaNapló díja egy helyszíni betanítás árát is tartalmazza.

Megrendelés mozaNapló-hozzáférést biztosító tájékoztató füzetek rendelésével

Iskola fizeti

üzemeltetési díj

0

Ft

Tanuló fizeti

Tájékoztató füzet mozaNapló hozzáféréssel

335

Ft

 + ÁFA / Diák / Tanév

Az iskolai nyomtatványaink között szerepel egy olyan tájékoztató füzet, amely tartalmilag megegyezik a hagyományos nyomtatványainkkal, azonban iskolai mennyiségben rendelve hozzáférést biztosít a mozaNaplóhoz, minden egyéb költség nélkül. Ez a fizetési konstrukció legalább 200 db mozaNapló-hozzáférést biztosító tájékoztató füzet rendelése esetén választható és csak magyarországi oktatási intézmények számára elérhető.

Amennyiben Ön fenntartó és a mozaNaplót több intézményében is be szeretné vezetni kérje egyedi árajánlatunkat.


A mozaNapló megrendeléséhez először adja meg intézménye adatait, töltse ki az alábbi megrendelési adatlapot. Az adatlap elküldése után kollégáink felveszik a kapcsolatot intézményével. Az adatlap kitöltése nem jár vásárlási kötelezettséggel.

Iskola adatai

.mozanaplo.hu .mozalog.com

Napló adatok
Kapcsolattartó adataiKosárba helyezve!