A kosarad üres

Vásárlás

Darab: 0

Összesen: 0,00

0

Rózsás flamingó

A videóban egy jellegzetesen rózsaszín gázlómadár látható. Színűk az általuk fogyasztott táplálék, főleg rákok és algák festékanyagából származik.

Villámlás

Minden másodpercben van egy villámlás a föld valamely pontján. Ez a rendkívül látványos jelenség egyben veszélyes is.

Árvíz

Annak ellenére, hogy az emberiség a 18. század óta tudatosan védekezik az árvizek ellen, előfordul, hogy a nagy mennyiségű víz átszakítja a gátakat.

Gyermekláncfű

Márciusban a gyerekek kedvelt szokása pongyola pitypangból koszorút fonni. Ismerkedjünk meg részletesen a rétek kedvelt növényével!

Magyarország

A 10 millió fős Magyarország Közép-Európában található. Fővárosa Budapest. Területe főként síkságból áll, a többi részét dombságok és hegységek alkotják.

Vaddisznó

Az erdők gyakori lakója; a háziasított sertés őse.

Bécs

Néhány felmérés alapján 2015-ben az 1,8 millió lakosú Bécs volt a világ legélhetőbb nagyvárosa.

Gránit

A gránit a Földön található egyik legkeményebb kőzet, amely feltehetőleg a paleozoikum ideje alatt jelent meg. Ezt a szemcsés, magmás kőzetet gyakran...

Fehér tigris

A fehér tigris a tigris fehér színű változata, amely a természetben nagyon ritkán fordul elő. Ez elsősorban a színének köszönhető, mivel emiatt a túlélési...

Nyársas antilop

Dél-Kelet-Afrikában élő párosujjú patások.

Prága

A Cseh Köztársaság fővárosa fontos gazdasági központ Közép-Európában, emellett számos történelmi látnivalója turisták ezreit vonzza minden évben.

Lópatkolás

A ”lovak cipője”, szerencsét hozó, misztikus tárgy; ez a lópatkó. Megmutatjuk, hogyan űzik még ma is az ősi mesterséget, a lópatkolást.

Barokk

A barokk egy stílustörténeti korszak, amely körülbelül 1600-tól 1750-ig tartott. Jellemző stílusjegyei a bonyolult minták, a gazdag díszítés és a...

Természetben

A természetben eltöltött szabadidő nagyszerű módja a kikapcsolódásnak. Az aktív pihenés során új élményekkel gazdagodhatunk, és az egészségünkre is jó...

Mangalica

A Magyarországon őshonos sertésfajta könnyen felismerhető hosszú, gyapjúszerű szőréről.

Afrikai elefánt

Az elefántfélék családjába tartozó afrikai elefánt jelenleg a legnagyobb és a legerősebb szárazföldi emlős a Földön.

Dilatáció

A hideg tél és a forró nyár közti hőmérsékletbeli különbségek hőtágulást okozva a hidak hosszúságát akár 20 centiméterrel is változtathatják. A probléma...

Pelikán

A pelikán fokozottan védett madár. A legszembetűnőbb jellemzője a hatalmas csőre és a hozzá kapcsolódó bőrzacskó.

Fás bazsarózsa

A Kelet-Ázsiából származó növényt már 2000 éve népi gyógyászati célokra haszálják. Nem utolsósorban díszkertek dekoratív növénye.

Ázsiai elefánt

Az elefántfélék családjába tartozó ázsiai elefánt jelenleg a második legnagyobb és legerősebb szárazföldi emlős a Földön.

Kosárba helyezve!